Return to jobs Return to jobs

Junior Supply Chain Coordinator

Bloom & Wild

Clock

Posted over 30 days ago...

Expired

Join Bloom & Wild as they are looking for a Junior Supply Chain Coordinator

Overview

icon Salary

No salary declared 😔

icon Location

Amstelveen

icon Expires

Expires at anytime

bloomon zet de bloemenindustrie op zijn kop. Hoe? We doorbreken de traditionele offline keten met een uniek online concept. bloomon ontwerpt collecties die passen bij het seizoen en gebruikt bloemen die niet standaard in bossen terug te vinden zijn. Het resultaat? Unieke designs om cadeau te doen of om jezelf op te trakteren. Voor onze bossen selecteren we bloemen die verser dan vers, en dus van topkwaliteit, zijn. Ze komen rechtstreeks van de kweker en via ons innovatieve e-commerce platform zorgen we ervoor dat onze bloemen aan huis worden bezorgd. 

bloomon werd in 2014 in Nederland opgericht en ontwikkelde zich in sneltreinvaart van start-up naar scale-up. In 2021 bundelden we onze krachten met Bloom & Wild - het snelst groeiende Britse e-commerce bedrijf (volgens de Financial Times). Gedreven door onze visie om dé plek te zijn waar je terecht kunt om het leven een beetje mooier en attenter te maken, zijn we nu onderdeel van Europa's grootste online bloemenbedrijf.

Ons bedrijf wordt gesteund door topbeleggers zoals General Catalyst (de investeerders van Airbnb en Deliveroo), die verantwoordelijk was voor de grootste investering tijdens onze £75 million Series D investeringsronde in januari 2021, en Index Ventures (investeerders achter Wise en Glossier). Nu vormen we een familie bestaande uit 3 sterke merken: Bloom & Wild, bloomon en Bergamotte. Samen zijn we actief in 8 verschillende landen. 

We vinden het belangrijk om een divers en inclusief team te zijn - daarom verwelkomen we mensen van alle achtergronden, met verschillende perspectieven, ideeën en ervaringen om bij ons te komen werken. In ons team heeft iedereen de vrijheid om hun mening te delen, te groeien in de carrière en deel uit te maken van een echt zorgzaam en inclusief team.

Team Flowers

bloomon en Bloom & Wild, samen: de Bloom & Wild-group, hebben van origine een andere aanpak van het sourcen van de beste bloemen. bloomon focust zich vooral op direct sourcing bij kwalitatieve kwekers, terwijl Bloom & Wild een sterke relatie heeft opgebouwd met betrouwbare partijen die voor Bloom & Wild het bloemenaanbod beheren. Deze unieke dynamiek ontluikt nu binnen de diverse teams het domein. Het bloomon bloemen inkoop- en bloemen duurzaamheidsteam bestaat uit een aantal bloemen inkoop- en inbound logistiek specialisten, die in de afgelopen jaren hechte relaties hebben opgebouwd met de beste kwekers. Deze specialisten zetten zich elke dag in om ervoor te zorgen dat de bloemen van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn, tegen de juiste prijs worden ingekocht en op tijd in ons magazijn arriveren voor productie. Het bloomon styling & quality-team bestaat uit bloem kwaliteitsmanagers en ervaren bloemstylisten, die er samen voor zorgen dat iedere bloem en elk boeket gecontroleerd worden en in de best mogelijke conditie de productielijn verlaten. Aan de Bloom & Wild-kant staat het bloemen toeleveringsketen- en kwaliteitsteam klaar om intensief samen te werken met externe fulfilment organisaties, om zo de beste en mooiste boeketten aan onze klanten te kunnen geven.

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk om de bloemen op tijd binnen te krijgen volgens productieplanning Je bent de contactpersoon voor onze kwekers/leveranciers in het aanvoerproces. Wanneer er iets misgaat, bel jij er achter aan Je bent de contactpersoon voor onze transporteur op de bloemenveiling Je bent verantwoordelijk voor een deel van het facturatieproces Je ondersteunt je collega in het voorraad verwerkingsproces  Je ondersteunt je collega in het uitsturen en verwerken van bestellingen Je signaleert mogelijke verbeteringen in het process en werkt deze samen met je manager uit om te implementeren

Wat verwachten wij van je?

Je kan goed omgaan met stressvolle situaties Sterke can-do mentaliteit, oplossingsgericht, communicatief en administratief sterk Sterk ontwikkeld logisch inzicht en vaardigheid met Excel/Google Sheets Zeer gestructureerd - je krijgt een kick van elke dag je zaken weer goed geregeld hebben Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Dit, aangezien je Hollandse kwekers zal contacten, maar ook samenwerkt met buitenlandse collega’s In bezit van een rijbewijs B of mogelijkheid tot fietsen/OV naar onze locatie vlakbij Aalsmeer  Je vind het leuk om op kantoor te zijn: deze functie vereist dat je 5 dagen per week op locatie bent - samen met al je leuke collega’s! Geen moeite met vroeg opstaan. Je vindt het geen probleem om 5 dagen in de week rond 7 uur 's ochtends te beginne (en ook weer lekker op tijd thuis te zijn)

Why bloomon?

To care wildly for our customers, first we care wildly for our teams.  We work hard to craft a culture of thoughtfulness and care, where there is a strong sense of inclusion and belonging, enabling all of our people to thrive and be successful each day.

🌻 Work that works for you 

- Summer hours: every Friday afternoon off during July and August (trialling in 2023)

- Share in our success with a choice to take equity options from day 1

- 1 day per year to volunteer on a project that’s close to your heart

- We’ll support your commute to our office and site locations.  Depending on your journey to work, this may include a Swapfiets, an NS business card or expense reimbursement

- Phone allowance

🌴 Time off

- 24 vacation days and an option to buy an extra 5 each year

- Happiness days (1 extra day each quarter for your personal ‘me time’)

- 1 celebration day per year, to celebrate a holiday that’s important to you

- Flexible bank holidays - trade a bank holiday for another day that fits your beliefs, values and celebration calendar

🌱 Health and wellbeing

- Mental health support through Open Up, including access to online therapy sessions

- Allies and champions groups

- Mental Health First Aiders and awareness training for our managers 

- In person and virtual yoga every week

- Our office kitchen is stocked with healthy drinks and snacks to keep you going

- Financial wellbeing support through Bippit

- Workplace pension contributions

🌳 Growth & Development

- A flexible training framework for every stage of your career development through our Bloom & Learn programme

- Access to the Goodhabitz learning platform

- Internal & external  Speaker Sessions on a variety of different inspirational topics. 

💐 Moments that matter

- We love having lunch together!  We offer daily fresh and healthy lunch options at our locations in Amsterdam and Amstelveen,

- A BBQ-worthy rooftop terrace (Amsterdam HQ)

- Social & wellbeing monthly calendar

- We love to celebrate birthdays, anniversaries and other important milestones!

- Summer and End of Year events, team lunches and post-peak celebrations

- Irresistible discounts on our products, blooms & subscriptions!

Medal
Computer

Hire with Escape

Showcase your progressive organisation and post your open roles to the biggest UK community of purpose driven job seekers.

Get Started