Return to jobs Return to jobs

Customer Happiness Agent (FT)

Bloom & Wild

Clock

Posted over 30 days ago...

Expired

Join Bloom & Wild as they are looking for a Customer Happiness Agent (FT)

Overview

icon Salary

No salary declared 😔

icon Location

Amsterdam

icon Expires

Expires at anytime

Wij begonnen in Amsterdam in 2014 en ontwikkelden ons in sneltreinvaart van start-up naar scale-up. In 2021 bundelden we onze krachten met Bloom&Wild, het snelst groeiende e-commerce bedrijf van de UK (volgens de Financial Times). Gedreven door onze visie om dé bestemming te creëren die het leven een beetje mooier en attenter maakt, zijn we nu onderdeel van Europa's grootste online bloemenbedrijf. 

De Bloom&Wild groep wordt gesteund door top investeerders, waaronder General Catalyst (investeerders van Airbnb en Deliveroo) en Index Ventures (investeerders in Wise en Glossier). We zijn de thuisbasis van een familie van 3 sterke merken, Bloom&Wild, bloomon en Bergamotte. Samen zijn we actief in 8 landen.

We vinden een divers en inclusief team belangrijk en verwelkomen mensen van alle achtergronden met verschillende perspectieven, ideeën en ervaringen om met ons samen te werken. In ons team heeft iedereen de vrijheid om zijn mening te geven, te groeien in zijn carrière en deel uit te maken van een echt zorgzaam en inclusief team.

Met dezelfde zorg dat wij onze bloemen water geven en er prachtige boeketten van samenstellen -  zo zorgen wij ook voor onze klanten! 

Hou jij van menselijk contact? 

Neem je problemen serieus en zoek jij altijd naar de beste oplossing?

Heb jij een magnetische persoonlijkheid en vind je het fijn om mensen blij te maken? 

Ben jij gek op bloemen maar ook enthousiast over logistiek? 

Ben jij proactief en klaar om aan de slag te gaan in een dynamische omgeving? 

Join ons klantenserviceteam & word een van onze behulpzame Agents - mensen die weten hoe ze een glimlach op ieders gezicht kunnen toveren. 

Ready to care wildly? Dit is hoe je dag als Agent eruit gaat zien:

Pak een lekker bakkie (en wat fruit) uit de keuken voordat je je dag start met een kick-off om het nieuws en de verdeling van taken te bespreken met je team-lead.  Klaar voor werk. Jij bent vanochtend verantwoordelijk gesteld voor het telefoonkanaal, om te zorgen dat onze klanten een snelle oplossing krijgen en ophangen met een opgelucht gevoel.  Mini-break. Eventjes het dakterras op om wat frisse lucht te vangen en misschien wat zonnestraaltjes op te nemen. Onderweg terug naar je bureau loop je langs de boeket collectie van deze week, een heerlijke bloemrijke sfeer laat je weer op voor de volgende ronde.  Back to work. Het is vandaag rustig op het telefoonkanaal dus je zet het whatsapp kanaal aan om wat extra vragen te beantwoorden over onze bloemen, bestellingen en add-ons.  Lunchtijd. Mmmh, dat ruikt lekker! Geniet van wat lekkere broodjes, salade of soep samen met je collega's. Nu is het tijd om de inbox te openen en wat mails te behandelen. Je flexibiliteit komt hier handig van pas omdat je deze middag beide de telefoon en het mail kanaal tegelijkertijd beheert.  Zo, eventjes tijd voor een koffietje tussendoor.  De teamlead heeft een evaluatie moment met je ingepland. Je gaat samen door de cijfers en de kwaliteit van je werk heen. Hierin worden telefoontjes en emails besproken en ontvang je waardevolle feedback om jezelf te verbeteren. De shift is klaar. Je pakt je spulletjes en spreekt misschien af met je collega om nog wat te gaan doen - je verwelkomt je collegas die net binnenkomen voor hun avondshift, zij behandelen de bestellingen van vanavond. 

Zon, water, bloemvoer … wat je nodig hebt om bij ons te bloeien:

MBO/HBO/WO werk/denk niveau Beschikbaar voor minstens 24 tot 40 uur per week  Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift Een achtergrond in een klantenservice georiënteerde rol is een pré Je voelt je comfortabel om mensen op te bellen en advies te geven Oplossingsgerichtheid & vriendelijkheid zijn jouw tweede natuur Proactief en een flinke dosis can-do attitude!  

Goed om te weten:

Werkuren voor deze rol gaan in 8 urige shifts tussen 08:30 en 23:00 op Maandag - Zondag & kunnen verschillen om de bedrijfsbenodigdheden te bevorderen. Dit includeert onze drukste momenten tijdens nationale feestdagen (zoals valentijnsdag, moederdag, etc.)  We verwachten dat je minstens een avond-shift per week beschikbaar bent & 2 weekend dagen per maand werkt.  Wij steunen een "hybrid-working culture". Dus werken vanuit thuis is mogelijk maar wij vinden het daarnaast ook heel belangrijk om samen met elkaar op kantoor te werken. Flexibiliteit is een vereiste om deze rol goed kunnen uit te voeren.

De aarde die wij bieden om je tot de mooiste bloem te laten ontknopen:

Een uitdagende baan met volop ontwikkelings mogelijkheden Een dynamisch team in een bloemrijke omgeving waar gezelligheid en humor hoog in het vaandel staan Fresh lunch in the office  Vervoers opties  Spill Therapy voor je mentale gezondheid 4 extra “personal happiness days” per year + 1 celebartion day (o.b.v. een 40 urige werkweek)  Toegang tot het GoodHabitz-platform Vrijdagmiddag borrels en thema feestjes Een BBQ-waardig dakterras  En natuurlijk heel veel waanzinnige bloemen!    
Medal
Computer

Hire with Escape

Showcase your progressive organisation and post your open roles to the biggest UK community of purpose driven job seekers.

Get Started