Bloom & Wild

Supply Chain Planner

Join Bloom & Wild as they are looking for a Supply Chain Planner

bloomon zet de bloemenindustrie op zijn kop. We doorbreken de conventionele offline keten met een uniek online concept, dat klanten verzekert van de meest verse bloemen die er te krijgen zijn. De veiling of bloemist komen er niet aan te pas, ze komen rechtstreeks van de kweker en worden persoonlijk aan de deur afgeleverd. Ons innovatieve e-commerce platform is eind 2014 opgericht en ontwikkelde zich in sneltreinvaart van start-up naar scale-up. In 2021 bundelden we onze krachten met Bloom & Wild, waardoor we samen Europa's toonaangevende bloemenbezorger creëerden, gesteund door General Catalyst (de investeerders van Airbnb). De volgende stap? Het versterken van onze leidende positie in Europa... en dan de wereld veroveren. Zodat we nog meer harten en huizen kunnen vullen met geluk.

Team Flowers

bloomon en Bloom & Wild, samen: de Bloom & Wild-group, hebben van origine een andere aanpak van het sourcen van de beste bloemen. bloomon focust zich vooral op direct sourcing bij kwalitatieve kwekers, terwijl Bloom & Wild een sterke relatie heeft opgebouwd met betrouwbare partijen die voor Bloom & Wild het bloemenaanbod beheren. Deze unieke dynamiek ontluikt nu binnen de diverse teams het domein. Het bloomon bloemen inkoop- en bloemen duurzaamheidsteam bestaat uit een aantal bloemen inkoop- en inbound logistiek specialisten, die in de afgelopen jaren hechte relaties hebben opgebouwd met de beste kwekers. Deze specialisten zetten zich elke dag in om ervoor te zorgen dat de bloemen van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn, tegen de juiste prijs worden ingekocht en op tijd in ons magazijn arriveren voor productie. Het bloomon styling & quality-team bestaat uit bloem kwaliteitsmanagers en ervaren bloemstylisten, die er samen voor zorgen dat iedere bloem en elk boeket gecontroleerd worden en in de best mogelijke conditie de productielijn verlaten. Aan de Bloom & Wild-kant staat het bloemen toeleveringsketen- en kwaliteitsteam klaar om intensief samen te werken met externe fulfilment organisaties, om zo de beste en mooiste boeketten aan onze klanten te kunnen geven.

Wat ga je doen?

Als supply chain planner help jij het Flower-team om onze bloemen zo vers mogelijk van de kweker naar ons toe te laten komen. Jij bent de spin in het web, operationeel mede-verantwoordelijk voor de inkomende bestellingen en de held bij het gehele supply chain proces. Hiermee heb jij een belangrijke rol in het dagelijks zorgen voor happiness bij onze klanten door te zorgen dat de bloemen, die zij ‘s avonds krijgen, ‘s ochtends bij ons klaar staan.

Je bent verantwoordelijk om de bloemen op tijd binnen te krijgen volgens productieplanning Je bent de contactpersoon voor onze kwekers/leveranciers in het aanvoerproces   Je bent de contactpersoon voor onze transporteur op de bloemenveiling Je bent verantwoordelijk voor een deel van het facturatieproces Je ondersteunt je collega in het voorraad verwerkingsproces  Je ondersteunt je collega in het uitsturen en verwerken van bestellingen

Wat verwachten wij van je?

MBO / HBO werk- en denkniveau Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Dit, aangezien je Hollandse kwekers zal contacten, maar ook samenwerkt met buitenlandse collega’s Sterk ontwikkeld logisch inzicht en vaardigheid met Excel/Google Sheets Je kan goed omgaan met stressvolle situaties Sterke can-do mentaliteit, oplossingsgericht, communicatief en administratief sterk Zeer gestructureerd - je krijgt een kick van elke dag je zaken weer goed geregeld hebben In bezit van een rijbewijs B Geen moeite met vroeg opstaan. Je vindt het geen probleem om 5 dagen in de week rond 6/7 uur 's ochtends te beginnen (en ook weer lekker op tijd thuis te zijn)

Waarom bloomon?

We zijn een trendsetter in de business. Dat word jij dus ook als je bij ons komt werken. Bovendien willen wij niet alleen onze klanten happy maken, maar ook onze medewerkers. We geloven dat diversiteit tot unieke dingen kan leiden. Ons internationale team heeft uiteenlopende talenten, interesses en hobby’s, en die ondersteunen we graag.

Leuke extra’s

- Werken in een energieke, flexibele en ondernemende omgeving

- Happiness days/Celebration day (5 extra vrije dagen per jaar voor je persoonlijke 'me-time')

- Toegang tot het GoodHabitz-Platform voor online cursussen

- Spill Therapy voor jouw mentale gezondheid  

- Abonnement op MyWheels

- Borrels en leuke evenementen

- Dagelijks verse- en gezonde lunch bereid door onze lunch chef

- En natuurlijk heel veel mooie verse bloemen!

Hou je van een uitdaging? Wil je je graag ontwikkelen? Hou je van bloemen? En ga je voor happiness? Dan voel je je zeker thuis bij bloomon! Hebben we je enthousiast gemaakt? Stuur dan je motivatiebrief en cv via de sollicitatiebutton.

We vinden het belangrijk om een divers en inclusief team te creëren - daarom verwelkomen we mensen van alle achtergronden, met verschillende perspectieven, ideeën en ervaringen om bij ons te komen werken. In ons team heeft iedereen de vrijheid om hun mening te delen, te groeien in de carrière en deel uit te maken van een echt zorgzaam en inclusief team.