Bloom & Wild

Intaker

Join Bloom & Wild as they are looking for a Intaker

bloomon zet de bloemenindustrie op zijn kop. We doorbreken de conventionele offline keten met een uniek online concept, dat klanten verzekert van de meest verse bloemen die er te krijgen zijn. De veiling of bloemist komen er niet aan te pas, ze komen rechtstreeks van de kweker en worden persoonlijk aan de deur afgeleverd. Ons innovatieve e-commerce platform is eind 2014 opgericht en ontwikkelde zich in sneltreinvaart van start-up naar scale-up. In 2021 bundelden we onze krachten met Bloom & Wild, waardoor we samen Europa's toonaangevende bloemenbezorger creëerden, gesteund door General Catalyst (de investeerders van Airbnb). De volgende stap? Het versterken van onze leidende positie in Europa... en dan de wereld veroveren. Zodat we nog meer harten en huizen kunnen vullen met geluk.

Wat ga je doen?

bloomon wil iedere week mooie, verrassende en verse bossen bloemen aan haar klanten leveren. Als intaker ben je verantwoordelijk voor het voorzien van ons productieteam van de juiste bloemen op het juiste moment. Je bent dé schakel tussen ons inkoop team, de leveranciers en de mensen op de vloer. Jij weet in detail welke bloemen waar te vinden zijn, wat er nog in de waste staat en ontzorgt het productieteam van alle vragen over voorraad van bloemen. 

Welke verantwoordelijkheden heb je?

Je werkt samen met de intake supervisor en de kwaliteitscontroleurs. Ook zijn er een aantal intake support medewerkers om te helpen met de veredeling tijdens de intake. 

Intake

Ontvangen leveringen van onze transporteurs  Prioritiseren te keuren bloemen Tellen en verdelen van alle binnenkomende partijen Indeling koelcel Oplossen issues in samenwerking met intake, inbound logistiek en inkoop Overzicht bewaren en vraagbaak voor inkoop en productie 

Bloemenvoorraad beheren

Voorbereiden karren voor productie per design Hertellen leveringen Helpen bij switches in productie Ontvangen en registreren naleveringen Spoedleveringen ophalen op veiling Structuur koelcel bewaken Opruimen, tellen en organiseren van de waste 

Wat verwachten wij van je?


Kennis van en ervaring in het werken met bloemenJe bent gestructureerd en precies: je werk nauwkeurig Je kan goed communiceren en samenwerkenJe wilt graag actief en fysiek werkzaam zijn, en vindt het leuk je handen uit je mouwen te steken Je bent flexibel en wil graag efficiënter en effectiever werken en je hebt geen problemen met het werken van onregelmatige uren en uren buiten kantoortijdenJe bent stressbestendig Je kan niet stilzitten; als je eigen werk erop zit, ga je kijken welke collega’s van je, je nog kan helpen Je bent gewend om met de computer/digitaal te werken Maandag t/m vrijdag starten de werkzaamheden om 05:30 uur 


Waarom bloomon?

We zijn een trendsetter in de business. Dat word jij dus ook als je bij ons komt werken. Bovendien willen wij niet alleen onze klanten happy maken, maar ook onze medewerkers. We geloven dat diversiteit tot unieke dingen kan leiden. Ons internationale team heeft uiteenlopende talenten, interesses en hobby’s, en die supporten we graag.

Leuke extra’s:

- Iedere dag een verse, gezonde en gezellige lunch bereid door onze Chef

- Werken op een dynamische hotspot vol jonge ondernemers en enthousiastelingen

- Vrijdagborrels en veel team-feestjes

- 24 vakantiedagen

- Happiness days (4 extra vrije dagen per jaar voor ‘me-time’)

- Toegang tot het GoodHabitz-platform

- Spill Therapie voor de mentale gezondheid

- Abonnement op Mywheels

- En natuurlijk heel veel waanzinnige bloemen!

Hou je van een uitdaging? Wil je je graag ontwikkelen? Hou je van bloemen? En ga je voor happiness? Dan voel je je zeker thuis bij bloomon!

We really care about creating a diverse and inclusive team - so we welcome people from all backgrounds, with different perspectives, ideas and experiences to work with us. In our team, everyone has the freedom to give their opinion, grow in their career and be part of a genuinely caring and inclusive team.